tietoa sivustosta

Nykykoru.fi on toukokuussa 2013 avattu nykykoruun ja korutaiteeseen keskittynyt sivusto. Sivustolla tuodaan ilmiötä esiin erilaisten artikkeleiden, näyttelykritiikkien ja taiteilijaesittelyiden kautta. Se pureutuu ajankohtaisiin aiheisiin ja pyrkii herättämään keskustelua aiheesta.

Sivustoa ylläpitää yksityinen henkilö. Ylläpitäjän yhteystiedot löytyvät omasta valikostaan ja häneen voi olla yhteydessä, jos löydät jotain parannettavaa tai haluat tuoda esiin mielenkiintoisia puheenaiheita. Yhteystiedot löytyvät sivuston valikosta.

 

Sivuston käytännöt

Sivustolla kommentointi on kaikille avointa. Roskapostin välttämiseksi järjestelmä vaatii kuitenkin moderoinnin, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että ylläpitäjä hyväksyy käsin kirjoittajan ensimmäisen kommentin. Tästä syystä kommentin julkaisemisessa on pieni viive. Perusperiaatteena on kuitenkin avoimuus, joten kommentit julkaistaan sellaisenaan kuin ne oli kirjoitettu. Huomioitavaa kuitenkin on, että keskustelu pysyy asiallisena ja loukkaavia kommentteja ei sallita.

Sivustolle kommentoitaessa järjestelmä kysyy kirjoittajan nimeä ja sähköpostia. Sähköpostiosoite ei näy sivustolla vieraileville, vaan se näkyy ainoastaan ylläpitäjälle. Annetut tiedot toimivat myös tunnisteena kirjoittajan seuraaville kommenteille. Kirjoittajan halutessa järjestelmä toimittaa annettuun sähköpostiin kommenttia seuraavat vastaukset, mutta vaihtoehto ei ole pakollinen. Järjestelmään annettuja tietoja ei koota mihinkään ja niitä ei anneta eteenpäin.

Halutessasi voit antaa sivustolle myös omia tekstejäsi julkaistavaksi omana postauksenaan. Jos sinulla on mielenkiintoisia ajatuksia, näkökulmia tai haluat muutoin tietoa sivustosta tai sen mahdollisuuksista, ota yhteys ylläpitäjään. Hän julkaisee tekstit sivustolla ja liittää niihin kirjoittajan tiedot ja mahdollisen valokuvan.